PROJECTE ESTIMEM LA FLORIDA

Si vius a la Florida i també has observat que hi ha coses que entre tots i totes podem millorar, no dubtis a participar-hi!!
Som un grup de voluntaris i voluntàries que vivim, ens estimem el nostre barri i volem gaudir-lo i sentir-nos orgullosos i orgulloses de la Florida.

QUE FEM?

Passejades pel barri

Realització d’una caminada mensual pel barri de la Florida. Els membres de la comissió duran a terme una tasca d’observació de l’entorn i recolliran informació en forma de material fotogràfic sobre els aspectes on puguin intervenir. Traspàs de la informació recollida a cada sortida, al coordinador de la regidoria del districte IV. Cada 3 mesos els voluntaris adults i els infants de l’esplai, realitzaran una passejada conjunta pel barri.

Taller de cura i estima del territori, a l’Esplai a la Florida
Els infants de l’Esplai realitzan un taller setmanal amb l’objectiu de promoure l’estima del barri, i apropar als pares i mares d’aquests, al projecte d’adults.Moltes de les activitats les realitzen a la sala Òmnia per tal de poder fer recerca d’informació i treballar aspectes més concrets.

Xerrades a les escoles primàries de la zona
Implicació de les escoles al projecte. Presentació de la iniciativa a cadascuna de les escoles del barri. Xerrada dels membres del grup de voluntari@s als alumnes més grans de primària de cada escola. Organització de sortides conjuntes amb pares, mares i alumnes de les escoles.

Intervencions periòdiques:
Cada mes, el grup de voluntaris decidirà quina intervenció es pot dur a terme al territori. A partir de les passejades pel barri i de la seva observació del territori, es dissenyaran una activitat relacionada amb la cura i millora del barri. Una acció mensual.
– Accions educatives.
– Accions optimidadores dels recursos del territori.
– Accions reivindicatives.


PARTICIPANTS

  • Grup de voluntàris adults(alguns del quals són usuaris del Punt Òmnia La Florida)
  • Infants de l’Esplai a la Florida
  • Caminantes sin Fronteras
  • Associació de Veïns
  • Pla Desenvolupament Comunitari de la Florida*Us anirem informant de les reunions i passejades o activitats que es realitzin dintre d’aquest projecte a través del Punt Òmnia La Florida. 
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s