Què fem?

El Punt Òmnia obre les seves portes de Dilluns a Divendres a petits, grans, joves i adults, per tal d’oferir a la població de La Florida l’oportunitat de conèixer les TIC amb totes les seves possibilitats. Us hi esperem!

ACTIVITATS:

Comencem amb les Tic: Curs adreçat a persones adultes amb la finalitat de fer un primer contacte amb les TIC i assolir un nivell bàsic de coneixements i autonomia entorn a la informàtica.

Enxarxa’t: Curs adreçat a persones adultes que ja tinguin alguns coneixements d’informàtica, que té com a objectiu conèixer tot el ventall d’utilitats que Internet ens ofereix (realització de gestions, xarxes socials, etc.).

Florida online i refresca les TIC: Curs adreçat a persones adultes que ja tinguin alguns coneixements de les TIC i que vulguin continuar endinsant-se en el món de la informàtica i de les seves utilitats.

Recerca de feina: curs adreçat a persones adultes en situació d’atur, a partir del qual s’utilitza la informàtica com a eina de recerca de feina.

Aula Oberta: espai obert al barri per totes aquelles persones que vulguin fer ús dels nostres ordinadors amb el suport dels dinamitzadors del Punt per tal de consultar dubtes, practicar, realitzar gestions, recerca de feina, realitzar treballs escolars, etc.

Òmnia Jove: curs adreçat a joves d’entre 13 i 18 anys, destinat a dotar als mateixos de coneixements bàsics sobre infarmàtica i les seves utilitats.

Grans Idees: curs adreçat a infants de 11 i 12 anys, a partir del qual es desenvoluparà un petit projecte a través de la informàtica.

Info-petits: curs en el que infants de 5 a 7 anys adquireixen els primers coneixements d’informàtica a través de diferents exercicis i activitats lúdiques.

Info-grans: curs en el que infants d’entre 8 i 10 anys adquireixen els coneixements bàsics sobre informàtica, mitjançant tota una sèrie d’activitats lúdiques.

Flash-Tallers: monogràfics que es porten a terme per aprofundir sobre un tema concret en una o dues sessions.

Audiovisual:  Un projecte nou adreçat a joves, a  través de l’aproximació a tècniques vinculades amb les tecnologies de la informació i la comunicació podran formar-se en la creació, producció, escriptura i realització de productes audiovisuals desenvolupant especialment les competències comunicatives bàsiques (lingüística, audiovisual, artística i cultural) i el tractament de la informació i competència digital.

Anuncis