Com afegir les meves pàginas d’internet com preferits?

Com afegir les meves pàginas d’internet com preferits?

Entre els milions de pàgines web disponibles a internet, hi ha algunes que sempre tornem a visitar, com pàgines de diaris, horaris de trens, la del nostre correu, alguna xarxa social, etc.

Algunes tenen adreces fàcils de recordar i altres no. Però encara que siguin fàcils, en lloc d’estar escrivint l’adreça cada cop que volem tornar a alguna pàgina, podem afegir un enllaç al nostre directori de pàgines, i fer clic al nom de la pàgina cada vegada que vulguem tornar-hi. https://puntomnialaflorida.wordpress.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/wpeditimage/img/delete.pngAquest directori es diu Adreces d’interès en el Mozilla Firefox i Preferits a l’Internet Explorer.

Figura 1

Suposem que volem guardar al nostre directori l’enllaç a la pàgina de Punt Òmnia La Florida, que és una mica llarga i difícil de recordar (www.puntomnialaflorida.wordpress.com). Primer hem d’obrir la pàgina (Figura 1).

Un cop carregada, hem d’anar al menú “Adreces d’interès” i seleccionar l’opció “Afegeix a les adreces d’interès” (Figura 2). Apareixerà una finestra on podrem posar el nom amb el qual volem guardar l’enllaç o deixar el que ens suggereix (Figura 3).

Figura 2
Figura 3

Ara tindrem un enllaç a la pàgina de Punt Òmnia La Florida en el nostre menú “Adreces d’interès” (Figura 4). Només cal que feu clic cada vegada que vulguem obrir la pàgina i el navegador escriurà la direcció per nosaltres i ens obrirà la pàgina.

Figura 4

En l’Internet Explorer el menú per als enllaços es diu “Preferits”, i per guardar un enllaç hem de seleccionar l’opció “Afegeix als preferits…”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s