Com canviar la pàgina d’inici d’internet?

Com canviar la pàgina d’inici d’internet?

Quan obrim el programa que fem servir per navegar per internet, es carregarà una pàgina d’inici, que serà diferent segons el navegador que utilitzem i de la configuració del usuari. Podem configurar les preferències del navegador perquè sempre carregui la pàgina d’inici que ens interessi.

Aquí els explicarem com fer-ho amb el Mozilla Firefox i l’Internet Explorer.

Mozilla Firefox

Per establir la pàgina d’inici en el Mozilla Firefox, hem de començar per carregar la pàgina que ens interessi. En l’exemple de la Figura 1 veiem ja carregada la pàgina en català de Google (www.google.cat), que és la que establirem com la pàgina inicial.

Figura 1

 Del menú “Eines” del Mozilla Firefox seleccionar “Opcions” (Figura 2).

Figura 2

A la finestra d’Opcions, dins de la pestanya “General”, fem clic al botó Utilitza la pàgina actual perquè quedi guardada l’adreça de la pàgina que volem (o la escrivim en el requadre de Pàgina d’inici). Apliquem els canvis fent clic al botó D’acord. (Figura 3).

Figura 3

Ara, cada vegada que iniciem el Mozilla Firefox, o que fem clic al botó de Obrir pàgina d’inici (Figura 4), s’ha de carregar la pàgina en català de Google.

Figura 4

Internet Explorer

Per establir la pàgina d’inici en Internet Explorer, hem de començar per carregar la pàgina que ens interessi. En l’exemple de la Figura 1 veiem ja carregada la pàgina en català de Google (www.google.cat), que és la que establirem com la pàgina inicial. Del menú “Eines” de Internet Explorer seleccionar “Opcions d’Internet” (Figura 1).

Figura 1

A la finestra d’Opcions d’Internet, dins de la pestanya “General”, fem clic al botó Utilitza l’actual perquè quedi guardada l’adreça de la pàgina que volem (o la escrivim en el requadre de Adreça). Apliquem els canvis fent clic al botó D’acord. (Figura 2).

Figura 2

Ara, cada vegada que iniciem el Internet Explorer, o que fem clic al botó de Obrir pàgina d’inici (Figura 3), s’ha de carregar la pàgina en català de Google.

Figura 3
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s