Com canviar les icones de l’escriptori

Com canviar les icones de l’escriptori

A l’escriptori de Windows ens permet mostrar icones d’accés a carpetes del sistema per accedir-hi ràpidament sense utilitzar el menú Inici, com per exemple, la paperera de reciclatge, on s’envien els arxius o carpetes que s’eliminen; la carpeta del usuari, on trobem les carpetes i documents que guardem en treballar, o la carpeta de l’ordninador, des de la qual podem accedir a les unitats de disc dur, CD / DVD o altres connectades per USB a l’ordinador.

Windows XP

En edició…


Windows 7

Usualment, en una instal·lació nova o en crear un usuari nou, només tindrem l’accés a la Paperera de reciclatge, com es veu a la Figura 1.

Figura 1

Per mostrar (o ocultar si és el cas) altres icones del sistema, fem clic amb el botó dret del ratolí sobre qualsevol part lliure de l’escriptori (Figura 2) i seleccionem “Personalitza”.

Figura 2

A la finestra de Personalització, fem clic a “Canvia les icones de l’escriptori” (Figura 3).

Figura 3

A la finestra següent, Configuració de les icones de l’escriptori, veurem seleccionats els icones que ja es mostren, com la Paperera de reciclatge en l’exemple de la Figura 4.

Figura 4

Si volem mostrar altres, seleccionem les caselles que volem. En l’exemple de la Figura 5, seleccionem, a més de la Paperera, Ordinador i Fitxers de l’usuari (enrique en aquest cas).

Figura 5

En fer clic al botó D’acord i tornar a l’escriptori, veurem que apareixen les icones que hem seleccionat (Figura 6). Ara tenim un accés ràpid a les unitats d’emmagatzematge de l’ordinador (Ordinador) i a les carpetes de l’usuari (enrique) a l’escriptori.

Figura 6

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s